Posts by Kimi-Web

Предновогодишен попуст -20% на сите наши услуги до крајот на 2019 г !!!

Побрзајте и искористете го попустот и започнете ја Новата Година со новитети во Вашиот бизнис!
Read More

Вести за Kimicom и автосалон Putzlacher

Малиот Kia автомобилски застапник Putzlacher ја стави својата дигитална стратегија на тест. Последица: откажување од реномирани веб-провајдери и промена на нови провајдери.
Read More

Тим за Вашиот дигитален сон

Автомобилската куќа Putzlacher од Magstadt презеде нов пристап кон дигитализацијата. И тоа успешнo - како што покажуваат податоците за продажбата. На задоволство на двајцата дилери на автомобили.
Read More